tirsdag den 18. december 2012

Alt er som det skal være! ...


-  ellers lav det om!
Hmm.  "Er alt som det skal være med al den uretfærdighed og sorg, utryghed, fattigdom og vold der findes??" 
 Ja...vi har forskellige udgangspunkter – socialt , genetisk, fysisk og psykisk, med vores udseende, evner og rigdom, ....alligevel har vi alle gaver... og alt er som det skal være, med det udgangspunkt vi hver især har.
Vi må også først hjælpe os selv, eller være igang med det, for eventuelt at have energien til at lave verden om, eller kunne hjælpe andre.

Hvordan laver jeg så det om, jeg ikke syntes, er som det skal være for mig og mine nærmeste?
Du har været med til at skabe, det som er - så det er dig selv, du skal tage udgangspunkt i for at ændre det.
Jeg siger ikke, at du kan total forandre dit liv på ingen tid - men du har meget stor indflydelse på dit eget liv, og du kan ændre meget over tid.
Alt hvad der sker for dig, sker på grund af din frekvens, din energi.

Hvis noget du ønsker, ikke sker, skal du ændre din frekvens  dvs. din energi, dine tanker eller dine indstillinger til dit liv.
F.eks. er du taknemmelig for noget, ændrer du i det øjeblik du er det, din frekvens, din energi og du tiltrækker noget andet, end du gjorde lige før.
Så for at ændre det du ikke syntes, du har brug for mere, eller det som du vil have lavet om, er en måde du kan ændre dit liv hurtigere på, ved at øge din taknemmelighed, din livsglæde og blive endnu mere opmærksom på hvad du tænker.
Er det ikke sket endnu, det du ønsker, så skal du være endnu mere taknemmelig og positiv, over for det du allerede har. Gå på opdagelse i dit liv og finde alt det, du kan være taknemmelig og glad for. Lade tankerne om det fylde mere end utilfredshed, vrede, irritation, misundelse, skam eller mindreværd og det at bruge din tid og tanker på hvad du ikke har, hvor uretfærdigt det hele er, eller hvor slemt det er for dig eller hvor "dumme" andre er. Jeg siger ikke, at det bare er nemt - men det kan læres.
Er det så ikke rykket væsentligt i forandringerne i dit liv, efter at du har gjort det et stykke tid – Jeg siger ikke, at du i løbet af 3 dage har fået alt, hvad du ønsker dig - det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du ønsker ændret og hvor store forandringer, du ønsker, der skal være, og især hvor hurtigt du selv kan ændre dine tanker, for det er en proces - men meget er muligt på kort tid - og du skal alligevel blive ved med at have fokus, så meget som det er muligt på taknemmelighed og glæde. Lave lister med hvad du er taknemmelig for. Være glad for det du kan være glad for, eller lave noget du bliver glad af, og have din bevidsthed der.

Det er dig der vælger, i ethvert øjeblik, at være positiv og glad eller ligefrem lykkelig, Ikke at du kan gøre og være det hele tiden. Det kræver fokus og stor øvelse at ændre dine tanker, så du har flest af de positive – så hav tålmodighed og se de små tegn, der vil komme i starten, på at dine tanker har ændret sig og at dit liv lige så stille også bliver mere, som du ønsker.
Det er også dig, der vælge at være ked af det, eller vælger at blive vred, eller at tilgive og det er fuldstændigt som det skal være, at blive vred eller ked af det, selvfølgelig skal vi blive det. Vi er jo mennesker og skal være menneskelige og være tro mod os selv og alle vores følelser, og stå ved dem.

Der hvor forskellen er, på hvor godt et liv vi har, er hvor længe vi går rundt og er vred eller ked af det, eller misundelig, eller total energi forladt – det er os selv, der vælger og vi kan øve os i at vælge bevidst. 
Det vil sige, det er dig og ingen andre end dig, der kan gøre det - der har alle redskaberne, og når du har lært at bruge dem, har du mulighederne og magien til at skabe det, der for dig er dit gode liv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar