fredag den 16. august 2013

Bevidsthed om at døden er en del af dit liv, vil give dig mere lykke!

Der er lavet en del undersøgelser om hvad døende og alvorligt syge, der er
bevidst om, at der kun er kort tid tilbage her i livet, tænker om deres liv!

De aller fleste tænker, at de gerne ville have gjort noget om og gjort det på en anden måde, og der er vigtig lære i det til alle os andre, der ikke er nået så langt endnu.

De døende ser tilbage på det, der ikke blev til noget, og det viser sig, at de fleste ikke har realiseret bare halvdelen af deres drømme på grund af valg, de har truffet eller ikke truffet . 
Mange ønsker meget, at de havde gjort nogle ting tidligere i deres liv og Ikke havde ventet med at leve deres drømme ud.
De ønsker, de havde udtrykt følelser noget mere, og de fortryder, at de slog de sig til tåls med at de aldrig blev de personer, de faktisk kunne være blevet.
De ærgrer sig over, at de ikke har fået talt nok med deres kæreste og børn
De har altid håbet, at der ville komme mere tid til at tale samme i hverdagen, om hvordan de hver især havde det.
De fortryder, hvis de har svigtet i familien, har brudt gode relationer eller er gået fejl af venner og familie.

Der er ikke nogen døende eller alvorligt syge der fortryder, at de har brugt meget tid sammen med deres venner og dem de holder af. Eller at de turde elske, prøvede at have det sjovt, spillede et instrument, dansede meget, dyrkede have, reparerede motorcykler eller lavede andet de holdt meget af..

Det der betyder noget når vi er døende er det nære vi har oplevet, og hvor mange drømme vi turde realisere, og det aller vigtigste er kærligheden og nærheden sammen med andre.

 Det er det der gør os lykkelige.......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar